Commerciële en vastgoedprojecten

Bedrijven

Niet alleen om functionele redenen, maar ook om louter esthetische is de finale afwerking van gebouwen van het allergrootste belang. Dat geldt niet alleen voor privéwoningen, maar ook voor bedrijfsgebouwen van alle aard. Met het betere stukadoorwerk zorgt EMIC nu al jaren voor de perfecte afwerking van bedrijfspanden. EMIC doet dat met klassiek en dunpleisteren, met gipskartonwerk en met oogstrelende kaleiwerk. En voor het aanbrengen van voor bedrijven tegenwoordig bijna onmisbare systeemplafonds.

Zorg- en medische sector

Mensen worden steeds ouder en blijven langer actief. Instellingen die ervoor zorgen dat ze dat in de beste omstandigheden kunnen doen, zoals woon- en verzorgingstehuizen. Hedendaagse architectuur creëert ruimten waarin het goed leven is. EMIC verdiende ook in dit domein volop zijn sporen, en zorgt met de perfecte afwerking van deze architectuur voor een aangename leefomgeving. Concrete voorbeelden van realisaties in dit domein zijn het woonzorgcentrum De Zathe in Nieuwpoort, Residentie Het Prieelshof in Oordegem-Lede, Zorgdorp De Pastorij in Denderhoutem en in Herzele de serviceflats van de Residenties Houtemstraat en Sint-Lievenslaan. Stuk voor stuk tonen ze aan hoe EMIC mee zorgde voor modern en kwalitatief hoogstaand wooncomfort.

Vastgoedprojecten

Niet alleen in het domein van de privéwoningen, ook in dat van de grotere vastgoedprojecten voelt EMIC zich volkomen thuis. Projectontwikkelaars vertrouwen al jaren op de expertise en het vakmanschap van het Aarseelse stukadoorsbedrijf. Een prachtig voorbeeld daarvan is het werk geleverd voor het vastgoedproject Storm’s Harbour aan de Nieuwpoortse jachthaven. Mede door de inbreng van EMIC vormen nu 169 appartementen en 12 handelsruimte een nieuwe, exclusieve woonzone in een rustgevende, maritieme stijl.

 

Realisaties

Vlaemynck

Navita

De Vlieger

De Zathe

De Pastorij

Ghelamco Arena

Vorige
Volgende