Over ons

EMIC Afwerkingsbedrijf is van vele markten thuis. Met als thuisbasis Aarsele, levert het kwalitatief hoogstaand stukadoor- en schilderwerk voor bedrijven, instellingen en particulieren. Het gamma aan stijlen is erg breed, van modern strak tot landelijk. Van klassiek pleisteren over dunpleisteren, gipskartonwerken en het aanbrengen van systeemplafonds tot prachtig kaleiwerk, en dan afwerken met een mooi laagje verf. Van basisafwerking tot de meest verfijnde details. Dit alles zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Het succesverhaal van EMIC begint in 1996. Hans Everaert groeide in Aarsele op in een timmermansgezin. Al van klein af aan steekt Hans graag de handen uit de mouwen, maar toch wil hij een andere richting uit.

Hij volgt een opleiding en gaat in zijn eentje als zelfstandig stukadoor aan de slag. Plafonneerwerken Everaert ziet het levenslicht, groeit en blijft groeien. Vooral door de vele positieve mond-tot-mondreclame wordt het steeds drukker.

In 2005 start Hans, samen met zijn echtgenote Katty Vercouillie, een EMIC op. EMIC zet zich anders in de markt door het jonge image en er komt ook personeel in dienst. Vandaag telt EMIC vandaag tussen de zestig en zeventig werkkrachten. Vaklui die in een tiental teams elke dag het beste van zichzelf geven. Teams die, net als Hans zelf, voor bedrijven, instellingen en particulieren continu instaan voor kwaliteit.

Realisaties

Vlaemynck

Navita

De Vlieger

Vorige
Volgende